Αποστολή & Παράδοση

Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε για αποστολές εσωτερικού είναι η αποστολή με εταιρεία κούριερ.
Για αποστολές στο εξωτερικό χρησιμοποιούμε την Υπηρεσία Συστημένων των ΕΛΤΑ.

Στέλνουμε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (εκτός Σαββατοκύριακου). Η παραγγελία σας θα φτάσει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 24/48 ώρες.

Παραγγελίες εξωτερικού θα φτάσουν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Οι προβλέψεις των ΕΛΤΑ αναφέρουν ότι τα προϊόντα μας θα φτάσουν στα περισσότερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Μετά την άφιξη στη χώρα αποστολής, εξαρτάται από το εθνικό ταχυδρομείο για το χρόνο παράδοσης.

Μπορείτε να εντοπίσετε την παραγγελία σας με barcode.

Προσπαθούμε πάντα να παρουσιάζουμε με ακρίβεια τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας. Σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει και καταβάλει την τιμή ενός προϊόντος, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο για οποιοδήποτε λόγο, θα ενημερωθείτε άμεσα και θα σας επιστραφεί το ποσό αμέσως. Θα λάβετε επίσης ένα κουπόνι δώρου για την επόμενη παραγγελία σας.

Τα έξοδα αποστολής για την παραγγελία σας δεν επιστρέφονται και κατά κανόνα βασίζονται στο βάρος των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης. Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή δεν πληροί τις προδιαγραφές, τότε θα σας επιστραφούν και τα έξοδα αποστολής.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας μπορεί να διαφέρει για λόγους που οφείλονται στο φορέα μεταφοράς, τον τόπο παράδοσης, τη μέθοδο παράδοσης ή την ποσότητα των προϊόντων της παραγγελίας.

Πρόσθετες χρεώσεις αποστολής μπορεί να ισχύουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και το μέγεθος της παραγγελίας σας. Είστε υπεύθυνοι για όλους τους φόρους που ισχύουν για την παράδοση της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου του φόρου επί των πωλήσεων, του φόρου προστιθέμενης αξίας, τους τελωνειακούς δασμούς και τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης.

Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε 5 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας.